Cégünk elsősorban az általunk üzembe helyezetett klímakészülékek karbantartását vállalja.
Amennyiben Önnek a klimafutar.hu telepítette a klímakészüléket és szeretné karbantartatni, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását évente legalább egyszer szükséges elvégezni!
Ha egészséges környezetben szeretne élni, ha szeretné, hogy megmaradjon a készülék garanciája, akkor muszáj szakemberre bízni ezt a feladatot is.
A klímakészülék használata közben nagy mennyiségű levegő áramlik át a hőcserélőn. A levegőben lévő por és szennyeződések idővel lerakódhatnak a szűrők és hőcserélő felületein, ami károsítja a berendezést és annak optimális működését.
Az elhanyagolt, nem szakszerűen, és nem kellő rendszerességgel tisztított, karbantartott split klíma beltéri egység(ek) belső felületein, ventillátorán, csepptálcájában lerakódott szennyeződésen, a párás, sötét környezetben kialakulnak a baktérium, gomba, penész, stb. telepek, melyek a készülék elindításakor, működésekor a helyiség levegőjébe juttatják a kórokozókat.

Klímakészülék karbantartási áraink átlagos körülmények esetén:

 

Karbantartási díj beltéri egységenként szeptember 1 - április 30 között (szezonon kívül)

Karbantartási díj beltéri egységenként május 1 - augusztus 31 között (szezonban) 

 1 beltéri egység esetén nettó 11.000 Ft nettó 12.000 Ft (korlátozott kapacitással)
 2 beltéri egység esetén nettó 9.500 Ft / db nettó 10.000 Ft / db (korlátozott kapacitással)
 3 vagy több beltéri egység esetén nettó 8.000 Ft / db nettó 9.000 Ft / db (korlátozott kapacitással)